Automate your Marketing
with Womplify




 
mY LiFe..Jaja+FendY=sHaQ&maRQ

By: jAjA feNdY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Mar-2010 09:15 Email | Share | | Bookmark
lamaaaaa....

5 of us
shaq,marq&jacq
dah malas nk upload / update fotopages ni...coz gambar2 byk upload kt flickr...so jenguk kat http://www.flickr.com/jajafendy

papehal nk msg2 bleh add kt facebook...jaja cbj...carfytsar@yahoo.com


Tuesday, 27-Jan-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
iNtr0duciNg...MUHAMMAD QAZZIM JACQUIN

well....my 3rd hero was safely delivered on 27th Jan, 2.05 am...mmg tiga2 hero ni born tepat on due (due pd scan laaa..kalu kira2 punye mmg x tepat..) 3.3kg at Alfarabi by Dr Razak..adil la tiga2 dgn Doc yg sama...tp experience kali ni mmg penat giler...coz x de tenaga sgt2..nk teran pun x larat..sakit tu mmg x yah ckp laaaa.... ...rasa serik pun ada gak la..hehe...
may be sbb siang ari tu dok buat mcm2 keje...masak la sidai kain la kemas umah la...last mkn pun masa lunch tu je....kul 5 ptg tu dh turun darah...suspen gak rasa tp x de contraction lg....lepas maghrib tu dok siap2 dh mandikan bdk2 ni & gerak nk gi amik mak su ngan mak...risau takut bersalin mlm x de org nk jaga 2 hero lg tu...mujur la hubby dh blk bercuti raya cina kannn...lepas amik diorg tetiba rasa contraction..psyco gak benonye..mentang2 dh nampak tanda mula la rasa debo je...terus la gi klinik...mintak nurse2 tu call Dr Razak,sampai klinik terus masuk labour room..masa tu kul 9,check2 dh bukak 3cm...kul 9.30 Doc sampai terus pecahkan water bag...so x leh nk gerak mana2 laaa...kul 12.00 baru 6 cm...Doc ckp mmg nk tunggu 27hb kot...start 6cm tu..adooiii....sakit laaa...kul 1.30 dh 8cm...apalg asyik nk teran aje la....sungguh2 teran sampai abis tenaga tp x kuar2 gak...nurse ckp x teran pun.. ...sampai nk nangis siap ckp 'x lehh..x lehhh..x larat...' ape2 pun..2.05am keluar gak la hero ni.... fuhhhhh.....
as usual...name given by papa....


Thursday, 2-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
zoo taiping...

 
 
 
View all 11 photos...
back to taiping....ishhh...dah berapa tahun x jejak tepeng ni....since 1997...eemm.....


Wednesday, 1-Oct-2008 14:57 Email | Share | | Bookmark
RAYA!!!

 
 
 
View all 17 photos...
Baru nk update...
Tahun ni balik Lenggong dulu then raya ke-2 balik Tumpat....


Friday, 22-Aug-2008 07:41 Email | Share | | Bookmark
my day!

hehehhe....mY bigdaY!...28 yrs old..oppss..still young yea....

issshhh.....mentang2 la last entry aku tu buat ala2 warak sket punye la ramai kengkawan yg musykil..ceehhh..tak layak ke aku ni jadi baik sket..heheheh...

wokey la...actually tak de ape yang nak merapu kat sini...lama tolll tak ambik2 gambar ni...so tak de la pic yang nak upload...anyway just nak announce..shaq & marq nak dapt adik lagi..hehehe...20 weeks pregnancy..so 20 weeks more to go..due nye around end of January 2009..harap2 tepat la on papa's birthday 23/1...tak dapat date yg exact coz biasa la...peotnya tak stabil...date bg kat Doc tu pun main agak2 je...kalu ikut scan, 24/1...

list nama baby dah ade dahhhh...org lain sampai semgg lepas deliver pun tak dapat pk lagi..but not for me... kali ni dah tak kisah boy ke gal ke suke belaka....kalu boy, bleh tambah askar...kalu gal,best jugak...heheh...

moga2 baby ni lahir sempurna & normal..fizikal & mental....hopefully new born ni nanti bawak perubahan positif pd marquez...amin...

ooo yeaa..sebut psl marquez...hubby & i decided nak buat screening test & ntah ape2 lg test for autistic child ni kat centre kt KL nu when he's 3 yrs old...nk try alternatif lain dulu coz dia dh nampak perubahan sket..improve dr segi social & focus...so buat masa ni nak bg alternatif supplement (ala2 homoepati) dgn Doc Arshat..vibration therapy...benda2 ni main dgn brain, so bg supplement yg libatkan brain ni ok la...

appointment dgn spital tu dh gi...boring toll speech teraphy hospital tu...tunggu appointment 2,3 bulan..bile jumpa just 10 minit je...tanya progress gitu gini then jumpa lg lepas raya nanti..hampeh tolll...

wokey......update later!chiowww...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net